lördag 28 februari 2009

Funktionärsfest

Så har då den så efterlängtade dagen kommit nämligen dagen för klubbens funktionärsfest. Vi som är med och ordnar festen samlas redan vid 14.00 så att det blir en lång dag får man utgå ifrån. Övriga fest deltagare dyker upp vid 16,00 då vi har samling i ishallen.

Mellan 18-20.00 är det dags för vår årliga bowling tävling och frågan är om Marko Niemi skall försvara sin titel eller om vi får se en ny vinnare.

Kvällen avslutar vi sedan på Bruksvillan som kvällen till ära ära är helt bokad för GSK. Det som är lite jobbigt är att trots att klockan när detta skrivs är 10.00 så har redan 3 olika ringt och kollat av var vi skall ha nattens efterfest.

________________________________________________________________________________

Allsvenskan avslutades igår och jag trodde faktiskt att Malmö skulle klara en play off plats men som vanligt stod Leksand ivägen. Nu får man se fram emot en kommande play off match mellan Lakers och Troja.

_________________________________________________________________________________

I Elitserien är det nu också klart vilka lag som får göra upp om sm guldet och vilka lag som får kvala sig kvar. Läste precis att Frölunda tar tillbaka Simon inför slutspelet och vi får hoppas att han får spela och kan fortsätta på samma väg som han gjort i Borås.

Inga kommentarer: