torsdag 30 september 2010

Sviten bruten

Är man som jag ett stort GSK fan borde man vara van vid förluster men jag känner mig lika hängig varje gång ändå. Den start som GSK har fått denna säsong har ju väckt gamla minnen till liv, minnen då GSK var en ren framgångssaga och läktarna ständigt var fulla av folk. Nu kom det dock 441 personer igår för att stötta de våra och med tanke på att Lejonen exakt samtidigt körde SM semifinal är ju det inte dåligt.

Inga bortförklaringar i världen kan ändra på det faktum att Kristianstad var numret större igår och att KIK inte släppte till något. Det samtidigt som GSK spelarna inte kom upp i normal standard (kanske just för att KIK var så bra) gjorde att det ganska tidigt stod klart vem som skulle avgå med segern.

Har tidigare skrivit om att Domare alltid skall behandlas med respekt ifrån både spelare/ledare och publik men när man dömer som gårdagens domare förstår man vissa personers reaktioner. Nu drabbades som tur är inte bara GSK men har man medgång på isen som KIK är det lättare att ta att domaren missar en hakning en crosschecking eller en spearing. Herr Blind hade tyvärr inte en av sina bästa kvällar och det är väl bara att hoppas att det precis som för GSK handlade om en liten minisvacka.

Tackade precis nej till biljetter till HV-Frölunda ikväll vilket var ett jobbigt beslut att ta men jag tänkte istället försöka få tillåtelse att åka till Västervik på söndag. Det är ju så när man har familj att man måste prioritera visa saker och denna gång är det HV matchen som får stå tillbaka. Tänker dock inte missa matchen helt utan det blir att luta sig tillbaka i soffan och njuta istället.

Inga kommentarer: