onsdag 22 september 2010

Äntligen hemma premiär

Så har vi då kommit fram till dagen som så många har längtat efter, dagen då vi får uppleva hemma premiären av årets säsong. GSK öppnade starkt med att efter straffar besegra Karlskrona borta i premiären och vi får väl hoppas att det är ett lag fullt av självförtroende som glider in på isen ikväll.
GSK förstärks ikväll av Joakim Larsson som inte riktigt har lyckats ta en plats i Lakers så här långt. Bra både för GSK och Joakim att han då får matchträning på hemmaplan.

Hoppas att Gislaveds supportrar nu hittar till Gislerinken för att stötta de våra ikväll, GSK upplaga 2010/2011 är verkligen ett lag som skall uppleva live. Försäsongen har visat att man i år har tagit ett jättesteg framåt och man har visat upp en imponerande defensiv och en glittrande offensiv. Matchen i Karlskrona gav i alla fall mig svar om att värvningarna som sportgruppen har gjort är helt rätt.


Lite blandade hockeyreflektioner:

Hur dåliga är Frölunda egentligen?

Hur bra är egentligen Luleå?

Vad tänker man på när man kör över en domare?

Har NHL blivit mycket sämre eller har svenska spelare blivit så mycket bättre? Enligt kvällspressen så gör ju var och varannan svensk nykomling succé i NHL just nu.

När skall HV förstärka med nya backar?

Kommer Robban J bli Skillingaryds frälsare i vinter?

Till sist:Det är ju själva f.. att nästa veckas SM-semifinal i speedway skall krocka med GSK-Kristianstad. Hoppas att klubben kan byta speldag eller ändra ifrån hemma till borta. Personligen väljer jag alltid hockey före speedway men Gislerinken skulle bli väldigt tom om det krockade tror jag. Inte nog med att den del av publiken som gillar speedway inte kommer vi har dessutom flertalet funktionärer som jobbar både för GSK och för Lejonen.

Inga kommentarer: