måndag 27 september 2010

GSK ännu utan förlust...

GSK har börjat sin säsong bra mycket bättre än vad någon hade trott eller till och med önskat. Visst 24 omgångar återstår men ingen kan ta ifrån GSK de poäng som nu är inspelade. Samtliga killar i laget verkar ha förstått hur matchplanen ser ut och ingen har än så länge fallit ur ramen. Samtliga nyförvärv har visat sig vara tillskott till laget men det som glädjer mig mest är att våra egna killar verkar ha utvecklats något enormt under sommaren som var. Robban Olofsson är nu inte längre en lovande forward utan en stabil div 1 back vem hade trott det i början av förra säsongen. Emilio Salinas checkar div 1 backar som att han aldrig har gjort något annat under sitt liv och Emilio har gått ifrån att ha varit mer eller mindre osynlig till att vara en viktig kugge i laget.

På onsdag kommer Kristianstad på besök och det är en match som kan gå hur som helst. Nu fick jag lite info om att Jens Svensson eventuellt inte kommer spela matchen och det är faktiskt en dålig nyhet för GSK. När Jens Svensson är på isen verkar det som att de andra bara väntar på att Jens skall hitta på något men nu om han är borta är risken stor att flera andra höjer sig. Nu räcker det inte med att störa och irritera Jens utan nu kan det bli vem som helst som kliver fram.

HV fortsätter sin kräftgång och det verkar som att laget inte kommer igång ordentligt. Fått ett flertal telefonsamtal och sms ifrån Luleå supporters som njuter efter lördagens match.

Attackera domare verkar vara den nya trenden i svensk hockey för tillfället, Spelar ingen roll hur dålig en domare är det är ändå tabu att röra en domare. Utan domare ingen hockey så enkelt är det.

GSK supporters har verkligen öppnat starkt denna säsong och det har varit bra drag både i Karlskrona (där jag själv bidrog) samt under söndagens match i Olofström. Bara hoppas att samma tryck kan infinna sig i Gislerinken framöver.

Inga kommentarer: