måndag 12 april 2010

Måndag igen

Det är inte klokt vad fort helgerna går nu för tiden man hinner ju inte med någonting längre.
Jobbade sent i fredags och tömde garaget på skräp i lördags och innan man han att blinka så var det söndag igen.
AIK blir det lag som följer Södertälje upp i ES och det tror jag kan vara bra för ES.
Tyvärr är det så att medias bevakning ökar när Stockholmslagen är med och mer plats i media är ju aldrig dåligt. Kommer nog bli en tuff final serie för HV då flera kvällstidningar redan utropat DIF till årets lag ja kanske till och med det bästa lag som spelat slutspel någonsin.

Henrik Sedin vann till slut poängligan i NHL och jag tror inte att alla förstår hur stort det är. Varken Sundin eller Håkan Loob eller …ja listan kan bli hur lång som helst, Bara kung Foppa har tidigare klarat av den prestationen så nog är det stort.

Ett stort grattis även till Tingsryd som äntligen klarade av att ta sig tillbaka till Allsvenskan. Skall bli så skönt att slippa dem som motståndare nästa år mest för att de alltid slår oss och gärna med en 6-7 måls marginal.

Läste att Rantatalo var klar för Olofström och det är bara att säga grattis även till dem. Emil är en blivande storback i svenskhockey och in offensiva Olofström kommer han att lyckas bra.

En liten fågel viskade i mitt öra att vi i början av denna veckan kommer få veta vilka som kommer ansvara för A-laget i GSK kommande säsong. Tydligen går det även framåt när det gäller att fylla truppen så inom kort kommer nog mycket att hända.

Leksand-Rögle-Björklöven-Västerås-Mora-Växjö-Tingsryd-Oskarshamn-Troja-Malmö….vilket drag det kommer bli runt allsvenskan kommande säsong.

De flesta tippar Öster i botten inför starten av superettan i fotboll, Vill hänvisa till Östers forum där signaturen Alltid skriver. Hellre ett helvete i botten än en ängel i toppen.

3 kommentarer:

Anders Friborg sa...

Måndag igen utan något nytt inlägg!

Tryter skrivlustan?

Runskriften sa...

Hej Anders!
Nej då skrivlustna finns där men det har varit lite mycket sista tiden...håller på att skriva ett inlägg som kanske kommer under kvällen.....

Anders Friborg sa...

Måndag igen...