torsdag 8 april 2010

Hockey pulsen slår för fullt

Var självklart på plats i Kinnarps igår och såg HV ta en tung ÖT seger emot Skellefteå. SAIK är absolut inte ett dåligt hockey lag och man kan ju inte undvika att bli imponerad av alla dessa unga spelare i laget. Mycket snack i media om Adam Larsson och ju mer man ser av honom så förstår man varför,han har en otrolig blick för spelet och verkar besitta rutin som 40 åring. Tyvärr för alla SAIK fans är laget lite tunt och HV´s bredd är det som kommer avgöra det hela. Tycker HV borde kräva tillbaka 70% av lönen man betalde ut till Hagos under året i HV för det spel han visar upp nu var ju det alla vi supporters önskade att han skulle prestera i HV.

Kul också att Per Ledin var tillbaka i laget och att han har en knäskada märktes inte det minsta. Fick också bekräftat det jag annat en tid nämligen att Lance Ward är världens starkaste man…en liten puff i knävecket på en SAIK spelare som flög upp i luften och rullade runt ett par varv.

Fick även en pratstund med GSK´S sportchef i pausen i Jönköping som utan att avslöja några namn informerade om att tränarfrågan är på G att lösa sig och att det är positiva tongångar i förhandlingarna med spelarna.

Undrar om Västerås förstår vilken lirare de har bjudit in på tryout i Mike Wirll. Får man vara så ego så man hoppas att han misslyckas och istället återfinns i GSK dräkten till hösten.

Ikväll blir det självklart Jönköping igen för att förhoppningsvis bevittna när HV säkrar en finalplats. Blir en tidig resa idag då regeringen snickrat ihop en inköpslista som jag skall avverka på IKEA innan jag träffar min bror för en pizza som är kvällens uppladdning.

Inga kommentarer: