onsdag 3 februari 2010

Äntligen onsdag

Så var det onsdag igen och äntligen dags för match. Bara hoppas att GSK har konserverat formen man hade innan det veckolånga uppehållet som nu har varit. Enligt rapporter så är det ett komplett GSK lag som glider in på isen ikväll och det kan nog behövas när Karlskrona står för motståndet.
Med tanke på vädret så kan vi nog inte räkna med någon större klack ifrån Karlskrona men efter ett samtal igår med en representant för Blackbugs så fick jag reda på att de är trots allt några som trotsar vädret för att stötta de sina.

Ewertzon som dömer ikväll och det är ett bra val av förbundet. Han dömer ofta det som han ser och är en av få domare som kan erkänna när han gjort ett misstag det är respekt.

Hoppas nu att publiken hittar till hallen ikväll för GSK behöver verkligen allt stöd om drömmen om play off skall leva vidare en omgång till.

NHL
Sett ett par matcher under säsongen ifrån det som kallas världens bästa hockey liga och frågan är om allt blir bättre för att man krymper isen. Visst de har spelare som får en att häpna men många matcher är också rena skräpet med styrspel över hela isen. Fast systrarna Sedin imponerar verkligen och det händer nått varje gång de är inne på isen. Måste väl nästan vara självklart att de får leda Tre kronors första kedja.

Vi ses i hallen ikväll…

Inga kommentarer: