onsdag 11 mars 2009

Tillbaka vid tangentbordet.

Har haft ett par dagar av blogg ledigt då det har varit oerhört mycket på jobbet. Igår var det dock återigen dags att iklädda sig rollen som speaker när GSK möte GSK. Ja lite skumt när det är två lag i GSK tröjor som gör upp på isen men efter ett tag kom man in i det hela. GSK blå var laget som hade fått flest ordinarie spelare och det var också GSK blå som avgick med en klar 10-4 seger. Flera spelare valde igår att visa upp sig och en hel del killar blev man lite mer nyfiken på. Mattias Pettersson visade att han absolut inte skall harva vidare i div 2 utan han vore en klar förstärkning för de flesta div 1 lag. Kung Bysse dominerade isen stora stunder och tillsammans med Värnamos Ahlkvist lekte de stundtals på isen. Klas Dahlbäck visade att han trots sin ålder nog borde återfinnas i Lakers A-lag istället för att spela en try out match med GSK. I GSK vit var det Robban Olofsson och speedkulan Hellman som var den stora behållningen och man får väl hoppas att bägge dessa killar återfinns i GSK tröjan när nästa säsong rullar igång.

Kvalserien till ES.
Växjö blev det sista laget till kvalserien och riktigt kul då de innehåller flertalet killar som tidigare representerat GSK. Nu får Gurra och Erik stångas med ES backar och det skall bli kul att se hur de klarar av det. Väldig omställning för Rantatalo och Björn Karlsson att i januari spela match emot Ulricehamn och bara 6 veckor senare möta storheter som Södertälje och Rögle. Bara att hoppas att min kontakt i Växjö kan fixa fram några biljetter till deras matcher.

SM Slutspel
Kvartsfinalerna är nu framme vid omgång fyra och hittills är det bara Färjestad som har ryckt åt sig en 3-0 ledning. Följer serien mellan HV-Timrå lite extra och som många hade förutspått är Timrå riktigt bra. Dock verkar Timrå bra mycket tröttare än HV och man får också slita mer på sina två första femmor än vad HV får så än finns det hopp för mitt kära HV. Tror just nu att det kommer bli de fyra stora som tillslut tar semifinal platserna och i dagsläget är nog Färjestad den stora favoriten även att de ännu inte har blivit satta på prov av Brynäs.

Inga kommentarer: