tisdag 18 augusti 2009

Utpumpad efter en tuff helg.

Så var då helgen då vi anordnade nordic trophy matchen mellan HV71 och Färjestad över. Vi han även trycka in en träningsmatch mellan mina två favorit klubbar på div 1nivå GSK-Tranås.

Om vi börjar med HV matchen så kan man så här efteråt inte vara annat än nöjd. Vi lyckades fylla hallen och inga större missöden hände under kvällen. Samtliga som jobbade på matchen gjorde ett strålande arbete och det är med stolthet man under en sådan kväll presenterar sig som match och funktionärsansvarig. Ett stort tack också till North banks supporters som höjde stämningen i hallen under hela kvällen. Måste också tillägga att jag blev både stolt och förvånad över det arbete som vårt A-lag bidrog med under kvällen samtliga A-killar gjorde ett strålande arbete.

Hoppas nu bara att det inte var sista gången som vi tillsammans fick ta hand om en fullsatt Gislerinken…fast nästa gång får A-killarna gärna vara på isen istället.

I söndags var det så dags för säsongens första träningsmatch då min moderklubb Tranås AIF kom på besök. Nu var ju våra gäster ifrån gränsen till Östergötland fräcka nog att ta med sig en klar seger hem men viktigast är ju att hockeysäsongen är igång igen. Självklart var man nyfiken på många av de nya killarna men då flertalet inte ens hade varit på is innan matchen går det inte dra för stora växlar av det man såg. Fast några positiva saker fick vi se.

Bysse är fortfarande outstanding och när han är på spelhumör är det inte många div 1 spelare som slår honom. Smura och Salmela kommer bidra till många trevliga stunder under säsongen. Conny Berggren tog för sig och skapade en hel del på egen hand. Boman och Hedlund verkade inte ha några större problem med tempot. Och viktigast av allt Robban Olofsson verkade ha roligt på isen igen.

Nu sticker vårt A-lag till alperna för att svetsa samman gänget och vi som får vara kvar hemma förbereder oss inför den stundande cupen.

Ps: Alla tippar Frölunda som blivande svenska mästare men tyvärr för alla goa gubbar tror jag det i slutändan kommer stå mellan HV-Linköping och Modo.

Inga kommentarer: