onsdag 21 oktober 2009

Ett litet inlägg

Fått mycket mail och påpekande om att jag inte har uppdaterat bloggen sista tiden. Nu är det ju så att Runskriften även finns i ett pappersformat och då det har varit tätt med matcher på hemmaplan har inte orken räckt till att skriva både på blogg och i programbladet.

Men en sammanfattning av sista tiden skall jag väl så här ett par timmar innan match kunna peta in.
Om vi börjar med matchen emot Pantern där GSK visade upp en härlig inställning och en kämparglöd som vi inte sett på mycket länge. Alla på isen gav allt och det resulterade också i en härlig 4-3 seger. Satt under matchen emot Pantern med i den grupp som skulle utse matchens lirare i de bägge lagen och det var allt annat än enkelt. I Pantern framstod det tidigt att deras målvakt var orsaken till att de över huvud taget kunde göra det hela till en match.
När det gällde att utse bästa GSK spelaren var det desto svårare. Valet stod tillslut mellan Mattias P, Bysse, Jocke Larsson och Henrik Strömberg. Att det slutade med att Strömberg fick det berodde på de räddningar han gjorde de sista minuterna.

I lördags var det sedan dags för match emot serietvåan Olofström. OIK hade med sig en klack på närmare 100 personer som hela matchen gav allt på ståplats. Trots en 2-3 förlust så var det glädjande att se att samtliga killar i laget fortsatte med det spel som de visade emot Pantern. Sanningen är att under slutet av matchen var GSK väldigt nära att kvittera. Och om man bortser ifrån OIK´S suveräna första femma så ägde GSK merparten av matchen.

Ikväll är det så dags för Kungälv och ikväll förväntar jag mig en seger och en ganska klar sådan. GSK är på G och alla har verkligen hittat sina roller. Man har fått tillbaka Pyry i laget igen och det är ju knappast något negativt. Samtidigt möter man ett lag som inte vunnit en seriematch på nästan 10 månader och då skall vi förvänta oss en seger.

Varit mycket snack på GSK´s hemsida och i tidningen om publiksiffrorna i Gislerinken. Jag utropar därför mig själv till en publik expert och säger att det är så enkelt att framgång på isen fyller läktarna. Alla vill vara del av något som är vinnande och framåt, Istället för att lägga massa energi på de som inte kommer till hallen tycker jag vi skall uppmärksamma de som faktiskt kommer match efter match.

1 kommentar:

Anders Friborg sa...

Håller med dig Mattias, skit i de som inte kommer.

Nu gör vi hockeyn Gislaved så bra och kul vi bara kan och hoppas att det med tiden lockar till sig fler ur skaran medgångssupporters.

Att lägga energin på det man kan påverka, är ju en gammal visdom som även stämmer i det här fallet.